29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Книжкова виставка «Лідерство в сучасному управлінні»
Останні виставки
Останні новини
Книжкова виставка «Лідерство в сучасному управлінні» PDF Друк e-mail
П'ятниця, 19 березня 2021, 08:26

Книжкова виставка «Лідерство в сучасному управлінні»

17 березня в університеті відбувся цікавий захід «Ніч науки». У рамках цього заходу С. І. Нестуля проводила тренінг із лідерства для студентів.

Сьогодні проблема лідерства й керівництва є дуже важливою. Класики сучасного менеджменту прийшли до висновку, що людьми не потрібно управляти, їх завдання – направляти людей. Проблеми лідерства є ключовими для досягнення організаційної ефективності. Тому для того, щоб стати успішним керівником, потрібно бути лідером.

Співробітники бібліотеки долучилися до проведення заходу й організували книжкову виставку «Лідерство в сучасному управлінні». Студенти мали змогу ознайомитися з роботами О. О. Нестулі, С. І. Нестулі та іншими цікавими книгами на тему лідерства. Представлена на виставці література допоможе оволодіти знаннями з основ лідерства, знайти відповіді на запитання: Що таке лідерство? Яким має бути справжній лідер? Як стати ефективним керівником і досягти успіху в бізнесі? На виставці також можна було ознайомитися з роботами видатних людей, які досягли значних успіхів у бізнесі.

Книги з лідерства можна отримати в читальному залі та на науковому й навчальному абонементах бібліотеки.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Бакалавр: Микроэкономика»
Диалектика бизнеса
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки