25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Персональна виставка фотохудожника Володимира Короткова, слухача університету третрього віку
Останні виставки
Останні новини
Персональна виставка фотохудожника Володимира Короткова, слухача університету третрього віку PDF Друк e-mail
Середа, 17 березня 2021, 11:28

ПЕРСОНАЛЬНА ВИСТАВКА ФОТОХУДОЖНИКА ВОЛОДИМИРА КОРОТКОВА,
СЛУХАЧА УНІВЕРСИТЕТУ ТРЕТРЬОГО ВІКУ

10 березня 2021 року в загальній читальній залі ПУЕТ відкрилась персональна виставка фотохудожника, слухача Університету третього віку Володимира Короткова.

Фотовиставка присвячена нашій чарівній Полтаві. Світлини відображають неперевершені краєвиди Полтави з її архітектурними ансамблями та історичними пам’ятками.

Роботи автора, доносять до людей красу рідної землі даруючи неймовірну естетичну насолоду й викликаючи у глядача позитивні емоції й патріотичне почуття.

Слухачі Університету третього віку змогли не лише помилуватися світлинами, а й поспілкуватися з цією надзвичайно талановитою людиною, розпитати про його творчий шлях, плани, що його надихає та звідки черпає наснагу до улюбленої справи.

Роботи Володимира Короткова вже оцінили перші відвідувачі виставки - слухачі Університету третього віку, студенти, викладачі та співробітники університету, - занотувавши свої відгуки та побажання до зошита. 

Запрошуємо всіх охочих відвідати фотовиставку, яка працюватиме до травня 2021 року.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Випускна бакалаврська робота
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки