29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Моя професія - бухгалтер, фінансист PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
П'ятниця, 26 лютого 2010, 14:37
Моя професія - бухгалтер, фінансист

   Моя професія - бухгалтер, фінансист. Навчальний посібник для студентів вузів спеціальностей 7.050106 "Облік і аудит" та 7.050104 "Фінанси" / За редакцією д.е.н., проф., Заслуженого діяча науки і техніки України Ф.Ф. Бутинця, І.А. Панченко. - Житомир: ЖДТУ, 2005. - 156 с

   ISBN 966-683-119-8

   У посібнику в доступній і цікавій формі викладаються ази майбутньої професії-бухгалтера та фінансиста. Основна мета посібника - ознайомити студентів з навчанням у ВНЗ, розказати йому про його майбутню професію та надати поради щодо професійного становлення.

   Основна увага приділяється організації навчального процесу у вищому навчальному закладі за спеціальностями "Облік і аудит" та "Фінанси", ознайомленню студентів з основами бухгалтерського обліку, контролю та фінансів, професійними вимогами до цих спеціалістів та надаються поради щодо пошуку роботи і працевлаштування.

   Матеріал логічно систематизовано у відповідні теми, що робить посібник цікавим і корисним для всіх, хто вивчає основи бухгалтерського обліку і фінансів.

   Призначений для старшокласників, студентів спеціальності "Облік і аудит" та "Фінанси".

Останнє оновлення на П'ятниця, 26 лютого 2010, 14:37
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Проектне фінансування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки