29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства PDF Друк e-mail

Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства

Р. В. Карпенко, В. М. Кузнецов, Н. Г. Салогуб

Облік, калькуляція і звітність у закладах ресторанного господарства: Навчальний посібник. – X.: Світ Книг, 2016 – 288 с.

ISBN 978-966-2678-37-6

Навчальний посібник з обліку, калькуляції та звітності створений відповідно до типової навчальної програми предмета «Облік, калькуляція і звітність» Державного стандарту професійно-технічної освіти з професій: «Кухар» код 5122, «Кондитер» код 7412, «Офіціант. Бармен» код 5123 (зміни внесені у межах дозволених норм). В навчальному посібнику висвітлені питання щодо організації діяльності ресторанного господарства, понять про господарський облік, матеріальну відповідальність, загальні принципи організації обліку, ціноутворення та калькуляції, облік касових операцій, проведення інвентаризації у закладах ресторанного господарства.

При підготовці навчального посібника використані новітні матеріали бухгалтерського обліку для закладів ресторанного господарства.

Навчальний посібник може бути використаний викладачами на теоретичних уроках з бухгалтерського обліку, учнями – при виконанні домашнього завдання та при підготовці до практичних робіт, майстрами виробничого навчання – для актуалізації знань на вступних інструктажах під час виробничого навчання.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ваш 25-ый час – для руководителей
Історія української культури
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки