29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіт

Останні виставки
Останні новини
Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіт PDF Друк e-mail
Вівторок, 23 лютого 2021, 10:05

Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у т. ч. для іноземних здобувачів вищої освіти)

Шкурупій О. В.

Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у т. ч. для іноземних здобувачів вищої освіти) / О. В. Шкурупій, І. А. Артеменко, С. І. Туль. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 25 с. – Текст укр., рос., англ. мовами.

Програма та методичні рекомендації щодо організації та проходження виробничої практики для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 292 Міжнародні економічні відносини освітня програма «Міжнародний бізнес» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти (у т. ч. для іноземних здобувачів вищої освіти)

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Венгерский за 6 недель
Економіка підприємства Т. II
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки