26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика

Останні виставки
Останні новини
Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика PDF Друк e-mail

Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика

Ложкін Г. В., Пов'якель Н. І.

Психологія конфлікту: теорія і сучасна практика : Навчальний посібник. – К.: ВД «Професіонал», 2006. – 416 с.

ISBN 966-370-057-2

У книзі розглядаються актуальні психологічні проблеми конфліктів, їх функцій, видів і місця в житті особистості, а також особливості їх виникнення та вирішення. Особливу увагу автори звертають на психологічні аспекти аналізу та діагностики конфліктів, прогнозування і профілактики, на психологічні техніки і технології врегулювання й вирішення конфліктів. В навчальному посібнику підібраний й адаптований комплекс психологічних методик, що дозволяють в значній мірі попереджувати виникнення конфліктних ситуацій, ступінь і частоту виникнення конфліктів, попереджувати психологічні прояви і проблеми впливу конфліктів на становлення особистості та її розвитку, психологічних наслідків конфліктів для особистості, групи, суспільства.

Книга адресована всім бажаючим отримати практично орієнтовані психологічні знання, уміння і навички діагностики й прогнозування, регуляції і розв'язання конфліктів.

В книге рассматриваются актуальные психологические проблемы конфликтов, их функций, видов и роли в жизни личности, а также особенности их возникновения и разрешения. Особое внимание авторов обращено на психологические аспекты анализа и диагностики конфликтов, прогнозирования и профилактики, на психологические техники и технологии регулирования и разрешения конфликтов. В учебнике подобран и адаптирован комплекс психологических методик, которые позволяют в значительной мере предупреждать возникновение конфликтных ситуаций, степень и частоту возникновения конфликтов, предупреждать психологические проявления и проблемы влияния конфликтов на становление личности и ее развитие, психологических последствий конфликтов для личности, группы, общества.

Книга адресована всем желающим овладеть практически ориентированными психологическими знаниями, умениями и навыками диагностики и прогнозирования, регуляции и разрешения конфликтов.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Совершенное лидерство. Как достичь баланса без помощи тренера
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки