19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти

Останні виставки
Останні новини
Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти PDF Друк e-mail

Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти

Лученко Д. В.

Механізм оскарження в адміністративному праві: теоретичні й прикладні аспекти : монографія / Д. В. Лученко. – Харків : Право, 2017. – 440 с.

ISBN 978-966-937-196-6

У монографії досліджено механізм оскарження як спосіб захисту прав і законних інтересів приватних осіб у відносинах із суб'єктами публічно-владних повноважень. Розглянуто питання зародження і розвитку ідеї оскарження актів публічної влади у класичних джерелах і сучасній літературі. Проаналізовано суб'єктивно-правовий, об'єктивно-правовий, діяльнісний і функціональний аспекти механізму оскарження. Охарактеризовано європейські стандарти оскарження, висвітлено досвід реформування і розвитку законодавства про судове й адміністративне оскарження в пострадянських країнах. Визначено напрями вдосконалення законодавства і судової практики у досліджуваній сфері.

Для фахівців з адміністративного й конституційного права, загальної теорії права, прав людини, публічного управління, а також усіх, хто цікавиться проблематикою відносин публічної влади і особи в умовах демократичної правової державності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
ЛУЧШИЕ ОТЕЛИ МИРА
Біологічна хімія
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки