28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи технологій виробництва в галузях народного господарства PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 11 лютого 2010, 10:50
Основи технологій виробництва в галузях народного господарства

   Є. П. Желібо, М. А. Овраменко, В. М. Буслик, В. П. Пирч та ін.

   Основи технологій виробництва в галузях народного господарства: Навч. посібник. (2-ге видання зі змінами та доповненнями). К.: Кондор, 2009. — 520 с

   ISBN 978-966-351-262-4.

   У посібнику розглядаються загальні питання технології виробництва найважливіших галузей народного господарства та їх значення в со­ціально-економічному розвитку держави. Розкривається роль інновацій в техніко-економічному розвитку. Представлені найперспективніші техно­логічні процеси, що визначають науково-технічний прогрес. Розглянуто основні фактори, що впливають на якість продукції метрологія, стан­дартизація, сертифікація. Розкривається система організації виробництва та постановка продукції на виробництво. Дана характеристика сучасного стану енергетично-сировинної бази України та пріоритетні напрямки її розвитку. Розглянуті технології виробничо-господарських комплексів (гірничо-видобувного, паливно-енергетичного, машинобудівного, хімічного, транспорт­ного, деревообробного та агропромислового). Представлені технологічні схеми виробництв різних видів промислової продукції та їх апаратурне оформлення. Показаний вплив основних параметрів технологічних процесів на формування техніко-економічних показників виробництва.

   Навчальний посібник призначений для студентів економічних спеці­альностей ВУЗів і може бути використаний для слухачів курсів підви­щення кваліфікації та перепідготовки кадрів, а також практичних працівників контролюючих та фінансових органів.

   Навчальний посібник видається відповідно до навчального плану та з урахуванням розробок інших вузів, а також літературних джерел, наве­дених у посиланнях.

Останнє оновлення на Четвер, 11 лютого 2010, 10:51
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Studio d A1. Deutsch als Fremdsprache
Історія грошей та фінансів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки