23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Збірник рецептур PDF Друк e-mail
Image

   Ростовський В. С, Дібрівська Н. В., Пасенко В. Ф.

   Збірник рецептур. - К.: Центр учбової літератури, 2010. - 324 с

   ISBN 978-966-364-995-5

   У книзі наводяться рецептури й технологія приготування принципово нових фірмових страв і кулінарних виробів, придуманих, розробленими й впроваджених кращими кулінарами, майстрами-кухарями й майстрами-кондитерами системи Укрпотребсоюзу всіх регіонів України. У створенні нових кулінарних виробів активну участь брали працівники Вінницької, Чернігівської, Івано-Франківської, Черкаської, Чернігівської й інших областей України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Финансовые технологии в маркетинге
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки