28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Креативний сектор економіки: досвід та напрями розбудови

Останні виставки
Останні новини
Креативний сектор економіки: досвід та напрями розбудови PDF Друк e-mail

Креативний сектор економіки: досвід та напрями розбудови

Давимука С. А., Федулова Л. І.

Креативний сектор економіки: досвід та напрями розбудови : монографія / С. А. Давимука, Л. І. Федулова ; ДУ "Інститут регіональних досліджень імені М. І. Долішнього НАН України". – Львів, 2017. – 528 с.

ISBN 978-966-02-8416-6

У монографії висвітлено теоретико-методологічні засади та практичні аспекти креативного сектору економіки як сучасного формату економіки знань. Проаналізовано досвід зарубіжних країн щодо розвитку креативної економіки та виявлено характерні тенденції стану розвитку креативних індустрій в Україні, а також визначено проблеми і перешкоди на шляху їх розбудови на регіональному рівні.

Розроблено пропозиції щодо формування державної культурної політики та механізмів її реалізації, запропоновано концептуальні засади регіональної економічної політики у напрямі формування креативних кластерів і створення інноваційної екосистеми в ролі складової креативного інституційного середовища в умовах здійснення політики децентралізації та інтеграції.

Розраховано на наукових працівників, державних службовців, фахівців, менеджерів підприємств і організацій, креативних підприємців, викладачів, аспірантів, студентів, а також широке коло читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Нотаріат в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки