20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень

Останні виставки
Останні новини
Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень PDF Друк e-mail

Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень

Кузьмін О. Є., Жовтанецька О. О., Заяць Н. О.

Системний аналіз і прийняття інноваційних рішень : навч. посібник / О. Є Кузьмин, О. О. Жовтанецька, Н. О. Заяць. – Львів: «Новий Світ - 2000), 2018. – 227 c.

ISBN 978-966-418-248-2

У посібнику викладено теоретичні основи системного аналізу і прийняття інноваційних рішень: основні поняття системного аналізу, побудова загальної моделі інноваційної проблеми, застосування дослідження операцій, етапи прийняття управлінських рішень, логічні і кількісні підходи до вивчення інноваційних проблем та критерії вибору інноваційних рішень. Теоретичні основи підкріплені прикладами і задачами з розв’язками. Для оцінки та практичної апробації отриманих теоретичних знань подано контрольні запитання, тести для самоконтролю, що відносяться до 1 і 2 рівня складності та задачі або ситуаційні вправи, що відносяться до завдань 3 рівня складності.

Посібник призначений для магістрів спеціальності «Управління інноваційною діяльністю», аспірантів, викладачів вищих навчальних закладів, спеціалістів в інноваційній сфері та фахівців. Книга може бути корисна усім, хто у своїй роботі займається прийняттям інноваційних рішень.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Європейська інтеграція
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки