19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Бюджетування на підприємстві PDF Друк e-mail
Бюджетування на підприємстві

   Кузьмін О. Є., Мельник О. Г.

   Бюджетування на підприємстві. Навчальний посібник. К., Кондор, 2008 р.-312 с.

   ISBN 978-966-351-188-7

   У навчальному посібнику розглядається сутність бюджетування, етапи його реалізації, участь в системі управління підприємством. Висвітлено передумови та причини впровадження бюджетування на підприємствах, розкрито проблеми, пов'язані із його застосуванням. Докладно охарактеризовано механізми здійснення основних етапів бюджетування як управлінської технології (бюд­жетного планування, організування, мотивування, контролювання та регулю­вання). Висвітлено зарубіжний досвід та виокремлено особливості здійснення бюджетування на вітчизняних підприємствах. Навчальний посібник містить також практикум з бюджетування на підприємствах, що дозволить повніше засвоїти теоретичну частину курсу.

   Навчальний посібник рекомендується для студентів економічних спеціальностей напрямку "Економіка і підприємництво" при вивченні дисциплін "Управлінський облік" ("Контроллінг") та "Фінансова діяльність суб'єктів господарювання", для аспірантів, викладачів, науковців, підприємців, менеджерів, економістів, фінансистів та інших фахівців.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Бережливое производство и 6 сигм в логистике : рук. по оптимизации логистических процессов
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки