29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Бюджетування на підприємстві PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Середа, 09 грудня 2009, 12:40
Бюджетування на підприємстві

   Кузьмін О. Є., Мельник О. Г.

   Бюджетування на підприємстві. Навчальний посібник. К., Кондор, 2008 р.-312 с.

   ISBN 978-966-351-188-7

   У навчальному посібнику розглядається сутність бюджетування, етапи його реалізації, участь в системі управління підприємством. Висвітлено передумови та причини впровадження бюджетування на підприємствах, розкрито проблеми, пов'язані із його застосуванням. Докладно охарактеризовано механізми здійснення основних етапів бюджетування як управлінської технології (бюд­жетного планування, організування, мотивування, контролювання та регулю­вання). Висвітлено зарубіжний досвід та виокремлено особливості здійснення бюджетування на вітчизняних підприємствах. Навчальний посібник містить також практикум з бюджетування на підприємствах, що дозволить повніше засвоїти теоретичну частину курсу.

   Навчальний посібник рекомендується для студентів економічних спеціальностей напрямку "Економіка і підприємництво" при вивченні дисциплін "Управлінський облік" ("Контроллінг") та "Фінансова діяльність суб'єктів господарювання", для аспірантів, викладачів, науковців, підприємців, менеджерів, економістів, фінансистів та інших фахівців.

Останнє оновлення на Середа, 09 грудня 2009, 12:41
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Громадськість у запобіганні і протидії злочинності: вітчизняний та міжнародний досвід
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки