19 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Україна і світ (країни/теріторії світу, показники содіально-єкономічного розвитку, зв'язки з Україною, офіційні контакти)

Останні виставки
Останні новини
Україна і світ (країни/теріторії світу, показники содіально-єкономічного розвитку, зв'язки з Україною, офіційні контакти) PDF Друк e-mail

Україна і світ (країни/теріторії світу, показники содіально-єкономічного розвитку, зв'язки з Україною, офіційні контакти)

Кучеренко Д. Г., Мартинюк О. В., Сахаров В. Є. та ін.

Україна і світ (країни/теріторії світу, показники содіально-єкономічного розвитку, зв'язки з Україною, офіційні контакти). Навч. посіб. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 416 с.

ISBN 978-611-01-0160-8

Навчальний посібник підготовлено для студентів та слухачів з напряму «Економіка і підприємництво». У ньому системно подано основну інформацію про 231 країну світу (територію), представлені сучасні тлумачення основних понять, термінів і категорій, а також глосарій міжнародних акронімів та абревіатур.

Розрахований на студентів вищих навчальних закладів, слухачів курсів підвищення кваліфікації, викладачів, науковців, аспірантів, а також усіх тих, хто цікавиться актуальними питаннями розвитку сьогоденного глобалізованого світу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Підприємницький бізнес
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки