27 | 02 | 2021
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Контроль якості та безпечності харчової продукції
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи готельної справи PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 лютого 2020, 09:13

Основи готельної справи

Круль Г. Я.

Основи готельної справи. Навч. посіб. – К.: Центр учбової літератури, 2019. – 368 с.

ISBN 978-611-01-0945-1

У запропонованому виданні розглянуті основні поняття готельного господарства. Значна увага приділена класифікаціям засобів розміщення за різними принципами та критеріями. Виявлені сучасні проблеми створення єдиної міжнародної класифікації готелів у світі. Розкриті особливості технологічного процесу надання основних і додаткових послуг у готелях. Посібник містить практичні завдання, контрольні тести, нормативно-інструктивний, довідковий і статистичний матеріал.

Для викладачів і студентів вищих і середніх спеціальних навчаіьних закладів, широкого кола зацікавлених читачів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Реинжиниринг корпорации : Манифест революции в бизнесе
Транснаціональні корпорації та експорт нових індустріальних країн Азії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки