28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Архітектоніка профільної освіти PDF Друк e-mail
П'ятниця, 14 лютого 2020, 15:46

Архітектоніка профільної освіти

Самодрин А. П.

Архітектоніка профільної освіти : навчально-методичний посібник / А. П. Самодрин. – Кременчук : ПП Щербатих О.В., 2019. – 504 с.

ISBN 978-617-639-232-3

Присвячено висвітленню шляхів модернізації освіти на основі думок В. І. Вернадського про перехід біосфери в ноосферу, методологічних і теоретичних засад системи профільного навчання та можливостей її запровадження в умовах біосферного регіону як механізму формування великих особистостей в епоху становлення ноосфери: на прикладі Кременчуччини.

Положення біосферології й регіонології у поєднанні з педагогічною наукою дозволяють розглянути регіон як цілісну освітню систему, уможливлюючи проектування стратегій розвитку об'єднаних територіальних громад як складних соціально-економічних систем.

Книга розрахована на науковців, викладачів і студентів педагогічних закладів освіти, аспірантів, докторантів, слухачів курсів підвищення кваліфікації працівників освіти, управлінців системи освіти, державних управлінців, учителів, методистів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Технологія та лабораторний практикум кондитерських виробів і харчових концентратів
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки