28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Фінанси підприємств PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 03 грудня 2009, 16:50
Фінанси підприємств

   Філімоненков О. С, Дема Д. I.

   Фінанси підприємств: Підручник. - К.: Алерта, 2009. - 496 с.

   ISBN 978-966-2183-36-8

   Підручник написаний відповідно до діючої програми курсу "Фінанси підприємств". У ньому розглядається сутність фінансів підприємств, принци­пи їх організації, сутність грошових коштів, канали їх надходження, порядок зберігання і витрачання, сутність фінансових результатів, їх види, порядок фор­мування і розподілу, сутність податків, їх класифікація, порядок розрахунку і сплати в бюджет, організація оборотних активів і кредитування підприємств, сутність капітальних вкладень, їх види, порядок здійснення і фінансування, сутність фінансового планування, його види і їх характеристика, зміст і порядок складання фінансового плану підприємства та ін.

   При розкритті питань, що розглядаються, використовувалися відповідні законодавчі і нормативні документи (з урахуванням їх змін і доповнень), що регулюють фінансову діяльність підприємств.

   Для студентів економічних вищих навчальних закладів. Може бути корисним і для практичних робітників, які займаються питаннями економіки, бухгалтерського обліку та оподатковування підприємств.

Останнє оновлення на Четвер, 03 грудня 2009, 16:53
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Сага об ИКЕА
Облік у зарубіжних країнах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки