29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Інноваційні технології консервованих продуктів

Останні виставки
Останні новини
Інноваційні технології консервованих продуктів PDF Друк e-mail
Четвер, 05 грудня 2019, 10:04

Інноваційні технології консервованих продуктів

Наконечна Ю. Г.

Інноваційні технології консервованих продуктів : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами спеціальності 181 Харчові технології освітня програма «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» ступеня магістра / Ю. Г. Наконечна. – Полтава : ПУЕТ, 2019. – 28 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Потенціал соціально-економічних систем національного господарства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки