20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Адміністративна деліктологія: сучасна модель відповідальності посадових осіб органів публічної влади PDF Друк e-mail
П'ятниця, 08 листопада 2019, 12:20

Адміністративна деліктологія: сучасна модель відповідальності посадових осіб органів публічної влади

Адміністративна деліктологія: сучасна модель відповідальності посадових осіб органів публічної влади : навч. посібник / С. В. Пєтков, Н. О. Армаш, Є. Ю. Соболь. – К. : КНТ, – 2019. – 153 с.

У навчальному посібнику розглянуто питання, пов'язані зі становленням адміністративної деліктології як науки про відповідальність посадових осіб органів публічної влади в сфері державного управління, яка розвивається відповідно до загальних правил (аксіом), доведених у римському праві та сформульованих у вигляді норм, принципів, презумпцій тощо в теорії права. Авторами пропонується нове бачення сутності адміністративної відповідальності та адміністративного деліктного законодавства.

Дискусійні питання, винесені на розгляд, будуть цікавими як для сгудентів-магістрів, так і для всіх, хто переймається питаннями вдосконалення адміністративної відповідальність посадових осіб в сфері державного управління.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Эффективный менеджер гостиницы
Illustrator CS2. Библия пользователя
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки