29 | 05 | 2020
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра

Останні виставки
Останні новини
Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра PDF Друк e-mail
Понеділок, 28 жовтня 2019, 14:11

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра

Перебийніс В. І.

Програма та методичні рекомендації щодо проходження виробничої практики студентами 2 курсу спеціальності 051 Економіка освітня програма «Економіка підприємства» ступеня бакалавра / В. І. Перебийніс, Л. В. Олексенко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 17 с.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторан. От идеи до первых чаевых
Організація обслуговування в ресторанному господарстві
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки