25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Процеси та апарати харчових виробництв PDF Друк e-mail

Процеси та апарати харчових виробництв

Тарасенко І. І.,

Процеси та апарати харчових виробництв : навч. посіб. / І. І. Тарасенко. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 203 с.

ISBN 966-629-030-8

У посібнику наведена класифікація і характеристика основних процесів та апаратів, що мають суттєве значення у виробництві продукції громадського харчування.

Навчальний посібник розрахований для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Технологія харчування», спеціалізація - «Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Недійсний та неукладений господарський договір: правові підстави та наслідки
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки