29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Закупівлі у громадах PDF Друк e-mail
Понеділок, 03 червня 2019, 14:20

Закупівлі у громадах

Закупівлі у громадах [Електронний ресурс] : посібник для розпорядників бюджетних коштів / Денис Селін, Тетяна Овчаренко ; за заг. ред. Ангела Бочі. – Київ : Глобал Ком'юнітіз, 2018. – 35 с. – Режим доступу: локальна мережа ПУЕТ.

За результатами комплексного оцінювання фінансового управління, що провела Програма DOBRE у співпраці з ТОВ «Техекономоптима» і ТОВ «КМТ-Консалт» у вересні 2017 – червні 2018 року у 50 громадах, які беруть участь у програмі, виявлено ряд проблем стосовно проведення закупівель. Мета оцінювання цього напрямку полягала у виявленні недоліків, вузьких місць та прогалин під час здійснення ОТГ процедур закупівель відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі», а також напрацювання рекомендацій щодо виправлення можливих недоліків. Моніторинг та оцінка закупівель охоплював всі етапи процесу закупівель – від планування до виконання договорів про закупівлю, дотримання вимог прозорості, а також доброчесності: добросовісна конкуренція серед учасників; максимальна економія та ефективність; відкритість та прозорість на всіх стадіях закупівель; недискримінація учасників; об’єктивна та неупереджена оцінка тендерних пропозицій та запобігання корупційним діям і зловживанням. Даний посібник дає можливість отримати відповіді на основні проблемні питання за цими напрямки та рекомендації щодо покращення управління тендерними процедурами.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Організаційно-правові засади державної служби в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки