20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Організація ділового туризму та виставкової діяльності

Останні виставки
Останні новини
Організація ділового туризму та виставкової діяльності PDF Друк e-mail
Середа, 03 квітня 2019, 14:13

Організація ділового туризму та виставкової діяльності

Тараненко О. О.

Організація ділового туризму та виставкової діяльності : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять і самостійної роботи студентів напряму підготовки 6.140103 «Туризм» ПУЕТ / О. О. Тараненко. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 35 с.

Дисципліна «Організація ділового туризму та виставкової діяльності» не є нормативною, але виконує систематизуючу функцію, відіграє важливу роль у формуванні цілісних знань про систему туристичних послуг України та світу. Зміст дисципліни «Організація ділового туризму та виставкової діяльності» виступає як система теоретико-методологічних та організаційно-практичних засад, що визначають рівень теоретичних знань та практичних навиків студентів щодо комплексного аналізу розвитку ділового туризму та виставкової діяльності в Україні і світі, матеріально-технічного забезпечення та організації цих видів діяльності.

Запропоновані навчальні завдання та методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни «Організація ділового туризму та виставкової діяльності» спрямовані на формування необхідних вмінь і навичок у майбутніх фахівців сфери туризму.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Право Європейського Союзу: основи теорії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки