17 | 07 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Нові технології і обладнання харчових виробництв

Останні виставки
Останні новини
Нові технології і обладнання харчових виробництв PDF Друк e-mail
Середа, 03 квітня 2019, 09:50

Нові технології і обладнання харчових виробництв

Нові технології і обладнання харчових виробництв : матеріали Міжвузівського науково-практичного семінару (м. Полтава, 19 квітня 2018 року) / науковий керівник семінару В. О. Скрипник. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 32 с.

ISBN 978-966-184-308-9

У матеріалах наведено тези доповідей, заслуханих та обговорених на засіданні Міжвузівського науково-практичного семінару «Нові технології і обладнання харчових виробництв» 19 квітня 2018 р.

Для викладачів, аспірантів, магістрів і спеціалістів, а також наукових працівників, практичних працівників галузі харчових виробництв, у тому числі ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Грузинская кухня (кухни народов мира)
Microsoft Windows Vista. Справочник администратора
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки