23 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент)

Останні виставки
Останні новини
Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент) PDF Друк e-mail
Четвер, 07 лютого 2019, 15:20

Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент)

Макарова М. В.

Інформаційні системи в менеджменті (Інформаційний менеджмент) : методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи студентами галузі знань 0201 «Культура» напряму підготовки 6.020105 «Документознавство та інформаційна діяльність»/галузі знань 02 «Культура і мистецтво» спеціальності 029 «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітня програма «Документознавство та інформаційна діяльність»/«Менеджмент інформаційних ресурсів» ступеня бакалавра ПУЕТ / М. В. Макарова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 37 с.

Курсова робота є одним із видів індивідуальних завдань навчально-дослідного характеру, що дозволяє оцінити рівень теоретичної і практичної підготовки студентів із дисципліни.

Курсова робота демонструє рівень умінь студента до самостійного творчого наукового пошуку й виконання актуальних проблемних завдань, що поставлені в ній. Вона ґрунтується на теоретичних знаннях і практичних навичках, отриманих студентом протягом навчання і самостійної науково-дослідної роботи, і свідчить про його вміння узагальнювати теоретичний і практичний матеріал.

Курсова робота виконується відповідно до розробленої і затвердженої тематики, що визначається і пов’язується з актуальними проблемами певної галузі діяльності з метою вирішення чи вдосконалення практичних завдань сучасності.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Основи екології
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки