28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)

Останні виставки
Останні новини
Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) PDF Друк e-mail
Понеділок, 17 грудня 2018, 15:18

Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)

Ткаченко А. С.

Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів) : збірник кейсових та ситуаційних завдань із навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітня програма «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра ПУЕТ / А. С. Ткаченко, О. П. Юдічева, Н. О. Кузнецова. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 25 с.

Метою навчальної дисципліни «Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)» є формування у студентів знань, необхідних для виконання майбутніх професійних обов’язків.

Аналіз конкретних навчальних ситуацій (case study) – метод навчання, призначений для вдосконалення навичок та отримання досвіду в таких сферах, як: вибір, відбір і розв’язання проблеми, робота з інформацією – осмислення значень деталей, описаних у ситуаціях; аналіз і синтез інформації й аргументів; робота із припущеннями та висновками; оцінка альтернатив; прийняття рішень; розуміння інших людей – навики групової роботи.

Кейсові та ситуаційні завдання з навчальної дисципліни «Експертиза товарів (Експертиза продовольчих товарів)» сприяють форму-ванню у студентів практичних умінь та навичок критично мислити, аналізувати ризики та приймати рішення.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Облік і аналіз зовнішньоекономічної діяльності
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки