26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail

Основи фізіології та гігієни харчування

Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Артеменко B.C., Головко М.П., Коваленко В.О., Євлаш В.В., Горбань В.Г.

Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — Суми: ВТД «Університетська книга», 2008. - 558 с

ISBN 978-966-680-427-6

У підручнику наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, обґрунтовано особливості потреб у нутрієнтах та енергії різних верств населення.

Надається характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей і підлітків, людей похилого віку), різних професійних груп населення та людей, що потребують дієтичного харчування.

Наводяться дані щодо гігієни та безпеки харчування, дається гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та їх виготовлення.

Призначений для студентів і викладачів факультетів харчових технологій і технологічних факультетів за напрямком підготовки «Харчові технології та інженерія».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Как разговаривать с кем угодно, когда угодно и где угодно
Організація торгівлі. Довідник працівника продовольчого магазину
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки