01 | 06 | 2020
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Основи фізіології та гігієни харчування PDF Друк e-mail
Понеділок, 05 листопада 2018, 12:18

Основи фізіології та гігієни харчування

Дуденко Н.В., Павлоцька Л.Ф., Артеменко B.C., Головко М.П., Коваленко В.О., Євлаш В.В., Горбань В.Г.

Основи фізіології та гігієни харчування: Підручник. — Суми: ВТД «Університетська книга», 2008. - 558 с

ISBN 978-966-680-427-6

У підручнику наведено будову та функції системи травлення, показано роль основних харчових речовин у забезпеченні процесів життєдіяльності. Розглянуто нові норми споживання, обґрунтовано особливості потреб у нутрієнтах та енергії різних верств населення.

Надається характеристика особливостей харчування різних вікових груп (дітей і підлітків, людей похилого віку), різних професійних груп населення та людей, що потребують дієтичного харчування.

Наводяться дані щодо гігієни та безпеки харчування, дається гігієнічна характеристика основних груп харчових продуктів та їх виготовлення.

Призначений для студентів і викладачів факультетів харчових технологій і технологічних факультетів за напрямком підготовки «Харчові технології та інженерія».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Позиционирование: битва за умы
Історія України з найдавніших часів до 1648 року
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки