28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Банківсько-фінансова та економічна німецька мова PDF Друк e-mail
Вівторок, 29 травня 2018, 10:51

Банківсько-фінансова та економічна німецька мова

Шаронова O. B.

Банківсько-фінансова та економічна німецька мова. Навчальний посібник для студентів вищих навчальних закладів України / Шаронова O. B.  X.: 2016.  212[2] с.

ISBN 978-966-418-142-3

Навчальний посібник з німецької мови адресовано студентам вищих закладів освіти України, які спеціалізуються на підготовці бакалаврів, спеціалістів та магістрів для роботи у банківській, фінансовій та економічній сферах. Посібник базується на сучасних матеріалах з німецьких джерел з новітньою фаховою банківською, фінансовою та економічною лексикою. До кожного тексту надається короткий лексичний коментар, пропонуються питання та необхідні вправи для засвоєння нової лексики та систематизації граматичних явищ, типових для відповідних галузевих текстів. Він містить вказівки щодо нової німецької орфорграфії, найбільш важливі правила правопису, пунктуації відповідно до нових вимог, включає також німецько-український словник. Посібник може бути рекомендований студентам для практичних занять, аудиторної та позааудиторної самостійної або індивідуальної роботи, він може стати у нагоді широкому колу користувачів, які вивчають німецьку мову як першу і другу іноземну, а також при навчанні галузевому перекладу у різних закладах освіти України.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Транснаціональні корпорації та експорт нових індустріальних країн Азії
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки