19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Книжкова виставка «Лідерство – фактор суспільного розвитку» до Дня університету
Останні виставки
Останні новини
Книжкова виставка «Лідерство – фактор суспільного розвитку» до Дня університету PDF Друк e-mail
Понеділок, 21 травня 2018, 14:14

Книжкова виставка «Лідерство – фактор суспільного розвитку» до Дня університету

19 травня Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» відзначив 57-річницю з дня свого заснування. Нині Полтавський університет економіки і торгівлі є одним з провідних економічних вузів України! Університет є флагманом впровадження інновацій, світових освітніх стандартів, має високі позиції в рейтингах кращих українських вишів, а його випускники займають лідерські позиції в усіх сферах суспільного життя, десятки тисяч випускників університету мають загальнонаціональне та світове визнання своїх успіхів. Бібліотека університету до цього свята організувала розгорнуту книжкову виставку «Лідерство – фактор суспільного розвитку».

Сьогодні, в умовах ХХІ століття, одним з ключових чинників, від яких залежить успішність діяльності організацій, визнається лідерство. Саме на розвиток лідерства спрямовуються зусилля у багатьох країнах світу, як розвинених, так і тих, що прагнуть посилити свою конкурентоспроможність на міжнародній арені. Джеймс Мак Грегор Бернз, котрий отримав Пулітцерівську премію за роботу «Лідерство» (1978), зазначав, що одним з універсальних прагнень нашого часу є жага за захоплюючим та креативним лідерством.

Як бути ефективним лідером сьогодні? Цим проблемам присвячена книжкова виставка «Лідерство – фактор суспільного розвитку». Література, що представлена на виставці, допоможе оволодіти правилами ведення успішного бізнесу, виробити конкурентну стратегію, впровадити ефективний менеджмент, навчити мистецтву управлінської діяльності, узнати про останні тренди, що формують майбутнє. З вами поділяться історією свого успіху найвидатніші люди в сфері бізнесу, а їхні історії не лише надихатимуть, але й стануть справжніми посібниками з дієвими порадами.

Літературу, що представлена на цій виставці, ви можете отримати в читальному залі та на абонементах навчальної і наукової літератури бібліотеки. Додаткову літературу з цієї тематики можна знайти в Електронному каталозі бібліотеки Полтавського університету економіки і торгівлі:

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
5000 лет информатики
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки