25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Бухгалтерський облік у споживчій кооперації PDF Друк e-mail
Image

   В. Озеран, П. Куцик, А. Волошин.

   Бухгалтерський облік у споживчій кооперації: Навч. посіб - Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2008 -260 с.

   У навчальному посібнику висвітлені аспекти методики та організації бухгалтерського обліку за книжково-журнальною формою в підприємствах та організаціях системи споживчій кооперації України.

У першій частині посібника розглянуті питання документального оформлення та обліку основних засобів, необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, власного капіталу і забезпечення зобов'язань, грошових коштів, розрахунків та позик банків, розрахунків за виплатами працівникам і за страхуванням, доходів, витрат і фінансових результатів, методики та організації складання фінансової звітності.

   У другій частині розглянуті питання документального оформлення та бухгалтерського обліку в галузях діяльності споживчої кооперації: на підприємствах сфери обігу (оптова та роздрібна торгівля, заклади харчування, заготівлі, ринки); на промислових (хлібопекарних) підприємствах; на сільськогосподарських підприємствах (тваринництво, рослинництво, звірівництво); у будівництві; в автогосподарствах; у сфері платних послуг; на підприємствах невиробничої сфери.

   У кожній темі посібника приведені назви нормативних документів, якими регламентується облік, форми первинних документів та облікових регістрів, перелік можливих господарських операцій, їх документальне оформлення, синтетичний і аналітичний облік, схематичне зображення на рахунках бухгалтерського обліку основних господарських операцій.

   Посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит", аспірантів, викладачів, бухгалтерів та інших фахівців підприємств і організацій системи споживчої кооперації України. Він може бути також використаний для поглибленого вивчення окремих тем і для підготовки студентами курсових та дипломних робіт.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Вступ до перекладознавства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки