16 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Бухгалтерський облік у споживчій кооперації PDF Друк e-mail
Написав Administrator   
Четвер, 28 травня 2009, 17:30
Image

   В. Озеран, П. Куцик, А. Волошин.

   Бухгалтерський облік у споживчій кооперації: Навч. посіб - Львів: Видавництво Львівської комерційної академії, 2008 -260 с.

   У навчальному посібнику висвітлені аспекти методики та організації бухгалтерського обліку за книжково-журнальною формою в підприємствах та організаціях системи споживчій кооперації України.

У першій частині посібника розглянуті питання документального оформлення та обліку основних засобів, необоротних матеріальних активів, нематеріальних активів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, власного капіталу і забезпечення зобов'язань, грошових коштів, розрахунків та позик банків, розрахунків за виплатами працівникам і за страхуванням, доходів, витрат і фінансових результатів, методики та організації складання фінансової звітності.

   У другій частині розглянуті питання документального оформлення та бухгалтерського обліку в галузях діяльності споживчої кооперації: на підприємствах сфери обігу (оптова та роздрібна торгівля, заклади харчування, заготівлі, ринки); на промислових (хлібопекарних) підприємствах; на сільськогосподарських підприємствах (тваринництво, рослинництво, звірівництво); у будівництві; в автогосподарствах; у сфері платних послуг; на підприємствах невиробничої сфери.

   У кожній темі посібника приведені назви нормативних документів, якими регламентується облік, форми первинних документів та облікових регістрів, перелік можливих господарських операцій, їх документальне оформлення, синтетичний і аналітичний облік, схематичне зображення на рахунках бухгалтерського обліку основних господарських операцій.

   Посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю "Облік і аудит", аспірантів, викладачів, бухгалтерів та інших фахівців підприємств і організацій системи споживчої кооперації України. Він може бути також використаний для поглибленого вивчення окремих тем і для підготовки студентами курсових та дипломних робіт.

Останнє оновлення на Четвер, 28 травня 2009, 17:32
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Бизнес-путь: Билл Гейтс. 10 секретов самого богатого в мире бизнес-лидера
Организационная коммуникация
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки