22 | 07 | 2019
Головна Нові надходження книг Технологія приготування їжі: Українська кухня
Останні виставки
Останні новини
Технологія приготування їжі: Українська кухня PDF Друк e-mail
Середа, 25 квітня 2018, 08:22

Технологія приготування їжі: Українська кухня

В.М. Михайлов, Л.О. Радченко, О.В. Новікова, Л.Д. Льовшина, О.В. М'ячиков, Л.В. Терещенко

Технологія приготування їжі: Українська кухня: Навчальний посібник. - X.: Світ книг, 2012. - 537 с

ISBN 978-966-2678-01-7

У навчальному посібнику подані різноманітні способи і прийоми кулінарної обробки продуктів (особлива увага приділена обробці різноманітних видів м'яса, м'ясних напівфабрикатів, субпродуктів), приготування напівфабрикатів, страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування страв української кухні.

Посібник призначений для студентів вищих навчальних закладів, також він буде корисний працівникам системи громадського харчування, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Психологический прессинг
Основи хімічної екології
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки