25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Наука і молодь в ХХІ сторіччі PDF Друк e-mail
Четвер, 05 квітня 2018, 10:02

Наука і молодь в ХХІ сторіччі

Наука і молодь в ХХІ сторіччі : збірник тез доповідей ІІІ Міжнародної молодіжної науково-практичної інтернет-конференції (м. Полтава, 1 грудня 2017 року). – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 673 с. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Текст укр., рос., англ. мовами.

ISBN 978-966-184-295-2

У збірнику представлено тези учасників ІІІ Міжнародної молодіжної науково- практичної інтернет-конференції «Наука і молодь в ХХІ сторіччі» за тематичними напрямами: «Готельно-ресторанна та курортна справа», «Документознавство, інфор- маційна, бібліотечна та архівна справа», «Економіка», «Інформатика та комп‘ютерні науки», «Маркетинг», «Менеджмент і адміністрування», «Міжнародні економічні відно- сини», «Місцеве самоврядування», «Облік і аудит», «Педагогіка вищої школи», «Під- приємництво, торгівля та біржова діяльність», «Право», «Туризм», «Фізична культура і спорт», «Філологія», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Харчові технології та інженерія», «Хімія».

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Техники управления агрессией
Сборник рецептур мучных кондитерских и булочных изделий для предприятий общественного питания
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки