20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів Міжнародний день студента
Останні виставки
Останні новини
Міжнародний день студента PDF Друк e-mail
Понеділок, 20 листопада 2017, 15:50

Міжнародний день студента – свято, що об’єднує всіх студентів

Студенти різних часів та епох. Які вони були? Що в них спільного із сучасними студентами, а що відмінного? Саме це і взялися з’ясовувати організатори панельної дискусії «Студент середньовіччя, радянський студент, сучасний студент. Що між ними спільного, а що відмінного?», яка відбулася 16 листопада в переддень Міжнародного дня студента.

Захід проходив в читальному залі бібліотеки. Представляли студентство середньовіччя, радянське і сучасне три доповідачі. За студента середньовіччя виступала Юрко Ірина Вікторівна, бібліотекар відділу обслуговування навчальної та наукової літератури, яка підібрала надзвичайно цікавий матеріал із життя і побуту середньовічного студентства. Про радянського - розповіла студентка Садова Світлана Василівна, директор бібліотеки, а сучасне студентство представляв Влад Гриценко, член студради, студент 2 курсу нашого університету. Обговорювалися 4 питання:

  1. Ставлення студентів до навчання.
  2. Роль викладача в освітньому процесі.
  3. Вид інформаційних ресурсів, їх значення для навчання.
  4. Час дозвілля: як його проводили студенти раніше і як проводять сьогодні?

Відбулася жвава бесіда з порівнянням позитивного й негативного в житті та навчанні студентів у минулому і сьогодні. Підсумки підбив Влад Гриценко, який сказав, що він надзвичайно задоволений тим, що навчається в наш час і саме в нашому університеті, який надає всі умови для навчання й гарної організації дозвілля.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Кофеин для продавцов
Бюджетування податків на підприємствах
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки