28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Експертиза товарів (практикум) PDF Друк e-mail
Четвер, 09 листопада 2017, 09:50

Експертиза товарів (практикум)

Батутіна А. П., Ємченко І. В., Троякова А. О.

Експертиза товарів (практикум): Навч. посіб. 2-ге вид., стереот. - Львів: "Магнолія 2006", 2017. - 396 с

ISBN 978-966-2025-38-5 "Магнолія 2006"

Навчально-методичний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю "Експертиза товарів та послуг", "Товарознавство та експертиза в митній справі", "Товарознавство та комерційна діяльність", ОКР "спеціаліст" та "магістр". У навчально-методичному посібнику систематизовано викладено матеріал згідно з типовою програмою. Структура посібника включає 17 тем, при вивчені яких передбачено виконання самостійної роботи, з метою самоперевірки знань матеріалу теми подані запитання. Для виконання лабораторних і практичних занять визначені види робіт за запропонованим варіантом і формою, що супроводжується поясненнями. До кожної теми є перелік нормативних і законодавчих джерел, рекомендованої літератури, додатків.

Текстовий матеріал окремих тем супроводжується таблицями, схемами, додатками, що сприяє більш ефективному засвоєнню матеріалу дисципліни.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
English for Lawyers
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки