29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Інформація для читачів В гості до бібліотеки
Останні виставки
Останні новини
В гості до бібліотеки PDF Друк e-mail
Четвер, 19 жовтня 2017, 15:22

Першокурсники в гостях у бібліотеки

18 жовтня студенти двох груп першого курсу спеціальності готельно-ресторанна справа мали чудову можливість ближче познайомитися з бібліотекою нашого університету. Вони зібрались у приміщенні читального залу, де директор бібліотеки Садова С. В. розповіла їм про невмируще значення книги друкованої для успішного навчання, про певний парадокс останніх років – обсяги продажів електронних книг знизились, а друкованих - зросли. Потім відбулася невеличка дискусія щодо майбутнього книги.

Надалі провідний бібліотекар читального залу Бакум Н. Г. зробила дуже цікавий огляд підручників і навчальних посібників із готельно-ресторанної справи, вибравши з тексту книг родзинки, що дуже зацікавили студентів. Також студенти із захопленням роздивлялися журнали, пов’язані з їхньою майбутньою спеціальністю.

Бібліотекар абонементу Юрко І. В. провела огляд нових книг, які можуть допомогти студентам сьогодні і в майбутньому. Тематика цих книг - різноманітна, але всі вони здатні допомогти у формуванні особистості, надати навички та вміння, необхідні для успішного професійного зростання. Також в огляді було представлено декілька нових надходжень із художньої літератури, наприклад, книги таких авторів, як Люко Дашвар, Ірен Роздобудько, Дара Корній.

Відбулась екскурсія і до книгосховища абонементів навчальної і наукової літератури, де студенти мали можливість подивитись на величезну кількість книг та умови, у яких вони зберігаються, а також на масштаби приміщення. Захопленню не було меж, тож не обійшлося без жвавого селфі на книжковому фоні!

Такі цікаві відвідини бібліотеки проводитимуться для студентів-першокурсників і надалі.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Доходы предприятия торговли
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки