28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Актуальні питання кримінального законодавства України та практики його застовування PDF Друк e-mail
Понеділок, 09 жовтня 2017, 08:10

Актуальні питання кримінального законодавства України та практики його застовування

Актуальні питання кримінального законодавства України та практики його застовування ; монографія / В. Я. Тацій, В. І. Борисов, Л. М. Демидова та ін.; за заг. ред. В. Я. Тація, В. І. Борисова, Л. М. Демидовой - Харків : Право, 2017. - 400 с.

ISBN 978-966-937-122-5

Монографія присвячена дослідженню актуальних питань кримінального законодавства та практики його застосування. Кримінальний кодекс України розглядається як системне утворення з його якісної та кількісної сторін, а також із виділенням ознак такої системи та критеріїв його оцінювання. Аналізуються норми чинного кримінального законодавства, що передбачають кримінальну відповідальність за злочини проти основ національної безпеки України, життя та здоров'я, власності, безпеки виробництва, громадської безпеки. Особлива увага звертається на проблеми захисту прав дітей і осіб, що знаходяться під опікою або піклуванням, правосуддя, а також кримінальної відповідальності за злочини, вчинені організованою групою. Сформульовані пропозиції щодо удосконалення національного кримінального законодавства та рекомендації з питань застосування його норм.

Видання адресоване правникам-науковцям, працівникам правоохоронних і судових органів, адвокатам, студентам вищих юридичних навчальних закладів, а також усім, хто цікавиться питаннями кримінального права.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Интернет-технологии в банковском бизнесе: перспективы и риски
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки