26 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження книг
Останні виставки
Останні новини
Господарське право PDF Друк e-mail
Понеділок, 09 жовтня 2017, 08:05

Господарське право

Войтович М.Г., Федик Є.І., Попадюк С.С.

Господарське право: Навчальний посібник - Львів: "Новий Світ - 2000", 2017.-226 с.

ISBN 978-966-418-084-5

Пропонований навчальний посібник призначений для надання дидактично-методичної допомоги студентам вищих юридичних навчальних закладів та факультетів напряму підготовки «Право» при вивченні ними дисципліни "Господарське право" на основі Господарського кодексу України та Цивільного кодексу України, інших нормативно-правових актів господарського законодавства України.

Подано: передмову, зміст навчальної дисципліни, плани теоретичних та практичних занять, завдання і методичні вказівки для самостійної та індивідуальної роботи студентів, тестові завдання для поточного контролю знань, примірний перелік питань до іспиту (заліку), нормативно-правові акти та літературу.

Зміст цієї роботи може бути корисним для аспірантів, викладачів, наукових працівників юридичних вузів та факультетів, юристів-практиків, усіх, хто застосовує у своїй діяльності норми господарського законодавства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебный курс (ЭУК) «ОЦЕНКА СТОИМОСТИ НЕДВИЖИМОСТИ»
Економіка (розрахунки фінансово-інвестиційних операцій в Excel)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки