16 | 07 | 2019
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки

Інституційний репозитарій

URAN

Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Технологія зберігання продовольчих товарів

Останні виставки
Останні новини
Технологія зберігання продовольчих товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 21 вересня 2017, 13:37

Технологія зберігання продовольчих товарів

Хмельницька Є. В.

Технологія зберігання продовольчих товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 57 с.

Вивчення дисципліни «Технологія зберігання продовольчих товарів» дозволить фахівцям у майбутньому всебічно й досконало розв’язувати практичні завдання, пов’язані з оцінкою лежкоздатності та тривалості зберігання продовольчих товарів, здійснювати контроль якості товарів на всіх етапах зберігання і товаропросування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Управління діяльністю організаційно-виробничих систем
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки