Технологія зберігання продовольчих товарів |
Четвер, 21 вересня 2017, 13:37 |
Хмельницька Є. В. Технологія зберігання продовольчих товарів : навчально-методичний посібник для самостійного вивчення навчальної дисципліни студентами напряму підготовки 6.051401 «Біотехнологія» /162 «Біотехнології та біоінженерія» освітньої програми «Біотехнологія» ступеня бакалавра ПУЕТ / Є. В. Хмельницька, З. Я. Котова. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 57 с. Вивчення дисципліни «Технологія зберігання продовольчих товарів» дозволить фахівцям у майбутньому всебічно й досконало розв’язувати практичні завдання, пов’язані з оцінкою лежкоздатності та тривалості зберігання продовольчих товарів, здійснювати контроль якості товарів на всіх етапах зберігання і товаропросування. |