28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Моя рідна Полтавщина Полтавщина туристична Полтавщина в Турі Вишиваним Шляхом
Останні виставки
Останні новини
Полтавщина в Турі Вишиваним Шляхом PDF Друк e-mail
Вівторок, 18 липня 2017, 10:05

Полтавщина в Турі Вишиваним Шляхом

вишиваний шлях

З 5 по 28 червня 2017 року відбувся Тур Вишиваним Шляхом – дивовижна подорож найкрутішими місцями України від Ужгорода до Слов’янська. Здійснили мандрівку чотири українських тревел-блогери: Ірина Журавель, Сергій Нагорний, Христя Жук та Сергій Чекмарьов. Вони подорожували «Вишиваним Шляхом» – найдовшим туристичним маршрутом в Україні довжиною 2 225 км, який проходить через 11 областей із заходу на схід – Закарпатську, Львівську, Рівненською, Тернопільську, Хмельницьку, Житомирську, Київську, Черкаську, Полтавську, Харківську та Донецьку.

Мета проекту – розкрити туристичний потенціал, різноманітність і красу України, символічно об’єднати західні та східні регіони, популяризувати активний відпочинок та здоровий спосіб життя. Протягом Туру четверо мандрівників щодня опинялися в новому місті, відвідували цікаві місця України, про які мало хто знає, подорожували автентичними селами й культурними центрами, насолоджувалися краєвидами та гостинністю українців.

28 червня в Києві відбувся святковий ВелоФініш Туру. Проект є некомерційним, до роботи залучено більше 40 локальних координаторів, які працюють на ентузіазмі й волонтерських засадах. Організатори вірять, що проект «Тур Вишиваним Шляхом» отримає широке медійне висвітлення та надихне тисячі українців подорожувати нашою прекрасною країною. Координатором проекту в Полтаві була Барибіна Яніна.

Мандрівники відвідали більше 60 населених пунктів та побачили понад 100 туристичних пам’яток, щодня готували цікавий контент (історії та відеоролики), який видавали на загал. У населених пунктах блогерів зустрічали місцеві координатори й організовували для них цікаву програму з майстер-класів.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Румынский за 6 недель
Сталий розвиток місцевих громад
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки