19 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Про бібліотеку Інформація про електронну бібліотеку

Останні виставки
Останні новини
Електронна бібліотека PDF Друк e-mail

Електронна бібліотека (ЕБ) університету започаткована в 2001 році. Фонд електронної бібліотеки налічує понад 47606 повнотекстових  документів та електронних змістів.

Фонд ЕБ формується за рахунок сканування та обробки друкованих документів, обробки електронних матеріалів видавничо-поліграфічного відділу університету (навчально-методичні комплекси, методичні рекомендації, тексти і курси лекцій, книги викладачів), обробки матеріалів мережі Інтернет. До уваги беруться матеріали, яких недостатньо в друкованому вигляді у бібліотеці університету або вони відсутні взагалі, а також матеріали для кредитно-модульної системи та дистанційного навчання.

alt

alt

Крім виготовлення повнотекстових документів, для зручності читачів, розпочато сканування змісту книг, що дозволяє не виходячи з електронного читального залу чи комп’ютерної аудиторії, не лише знайти в електронному каталозі потрібну книгу, але й ознайомитися з її змістом.

Доступ до повнотекстових документів ЕБ здійснюється через електронний каталог з WEB-сайту бібліотеки: http://catalog.puet.edu.ua/opacunicode

Останнє оновлення на Четвер, 02 лютого 2023, 10:25
 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Маркетинговые войны
Фізична хімія: теорія і задачі
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки