25 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів

Останні виставки
Останні новини
Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів PDF Друк e-mail
Четвер, 13 липня 2017, 11:18

Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів

Омельченко Н. В.

Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів : навчальні завдання та методичні рекомендації для практичних занять із навчальної дисципліни для студентів спеціальностей 8.03051002 «Товарознавство та експертиза в митній справі» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра ПУЕТ / Н. В. Омельченко, А. С. Браїлко. – Полтава : ПУЕТ, 2017. – 35 с.

Навчальна дисципліна «Ідентифікація та методи визначення фальсифікації товарів» є складовою частиною підготовки фахівців спеціальності «Товарознавство та експертиза в митній справі» ступеня магістра. Завданнями навчальної дисципліни в сучасних ринкових умовах є підготовка досвідчених фахівців, здатних до організації простежуваності продукції, проведення ідентифікації, забезпечення об’єктивності процесу виявлення фальсифікації товарів, а також захисту населення від можливих її наслідків. Запорукою вищезазначеного є оволодіння майбутніми товарознавцями-експертами знаннями, вміннями та навичками щодо проведення різних видів ідентифікації, встановлення справжності товарів, виявлення фальсифікації товарів за допомогою відповідних методів на всіх етапах їх життєвого циклу.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «Информационные системы и технологии в экономике и управлении»
Потенціал соціально-економічних систем національного господарства
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки