28 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Основы технологии автоматизации управления дискретными технологическими и информационными процессами

Останні виставки
Останні новини
Основы технологии автоматизации управления дискретными технологическими и информационными процессами PDF Друк e-mail

Основы технологии автоматизации управления дискретными технологическими и информационными процессами

Бурлаков М. В.

Основы технологии автоматизации управления дискретными технологическими и информационными процессами. Монография. — Киев: Университет «Україна», 2010. — 561 с.

ISBN 978-966-388-327-4

В монографии излагаются основы новой наукоемкой информационной технологии автоматизации управления дискретными технологическими и информационными процессами (АУ ДТИП), которая базируется на единой научной методологии численной оптимизации абстрактных конечномерных стационарных дискретных процессов обслуживания.

Монография рассчитана на широкий круг лиц, интересующихся проблемами эффективного управления дискретными процессами различного назначения. Она может использоваться тремя способами: а) в качестве учебного пособия для студентов вузов по специальности «Основы технологии АУ ДТИП»; б) как практическое руководство для разработчиков эффективных стратегий управления дискретными процессами различного назначения; в) для решения конкретных задач по данной тематике с помощью описанного в книге и прилагаемого к ней программного инструментария.

У монографії викладаються основи нової наукоємної інформаційної технології авто-матизації управління дискретними технологічними та інформаційними процесами (АУ ДТШ), яка базується на єдиній науковій методології чисельної оптимізації абстрактных скінченновимірних стаціонарних дискретних процесів обслуговування.

Монографія розрахована на широке коло осіб, які цікавляться проблемами ефективного управління дискретними процесами різного призначення. Вона може використовуватися трьома способами: а) в якості навчального посібника для студентів вузів за фахом «Основи технології АУ ДТШ»; б) як практичне керівництво для розробників ефективних стратегій управління дискретними процесами різного призначення; в) для вирішення конкретних задач з даної тематики за допомогою описаного в книзі і доданого до неї програмного інструментарію.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Ресторанный практикум ГОСТИ НАВСЕГДА. Ч1
Правове забезпечення співробітництва України з Європейським Союзом та його державами-членами у сфері прямого оподаткування
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки