23 | 07 | 2019
Головна Нові надходження книг Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі
Останні виставки
Останні новини
Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі PDF Друк e-mail
Четвер, 06 жовтня 2016, 10:48

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі

Свідло К.В., Лазарева Т.А., Бачієва Л.О.

Методологія і організація наукових досліджень в харчовій галузі. Підручник. — Харків: Світ книг, 2013. —225 с

ISBN 978-966-2678-09-3

У підручнику викладено роль науки у науково-технічному прогресі, розглянуто основні задачі наукознавства, питання системності та логіки у науковому пізнанні, характерні особливості інформації у дослідницькій роботі, методику наукових досліджень в харчовій галузі, основи патентознавства, форми підготовки наукових кадрів.

Для магістрів, аспірантів, науковців, викладачів вищої школи.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Английский за 1 час. Аудиокурс английского языка
101 хорошая идея как создать совершенный бизнес
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки