29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Електронні змісти книг Термінологічний словник для студентів економічних спеціальностей

Останні виставки
Останні новини
Термінологічний словник для студентів економічних спеціальностей PDF Друк e-mail

Термінологічний словник для студентів економічних спеціальностей

Бабинець М. М. Термінологічний словник для студентів економічних спеціальностей [текст] / М. М. Бабинець. - 1С: «Центр учбової літератури», 2016. -216 с.

ISBN 978-617-673-449-9

Спеціалізований словник для студентів економічних спеціальностей ВНЗ може бути використаний при вивченні профільних дисциплін, а також для перекладу фахових текстів з англійської та російської мови. Також словник призначений для фахівців різних галузей економіки (керівників, бухгалтерів та інших практичних працівників), аспірантів і викладачів економічних дисциплін та іноземних мов, а також широкого кола читачів, які цікавляться проблемами менеджменту, бухгалтерського обліку, аналізу, аудиту, ревізії, фінансів та бухгалтерської експертизи.

Запропонований термінологічний словник містить найважливіші терміни та словосполучення українською, російською та англійською мовами, які широко використовуються у вітчизняному бухгалтерському обліку, притаманні міжнародній обліковій та фінансовій термінології, стосуються юридичної справи, статистики та соціології, а також сфери бізнесу, комерції, маркетингу, менеджменту та часто зустрічаються у ділових документах. 1 Іри розкритті змісту термінів використано нормативні документи, національні та міжнародні стандарт и бухгалтерського обліку та фінансової звітності.

Словник покликаний полегшити засвоєння основних економічних понять майбутніми фахівцями, сприяти їх успішній професійній діяльності в міжнародному соціально-економічному просторі. Знання термінів та понять, наведених в словнику, підніме престиж економічних професій, полегшить розуміння практичних проблем, допоможе розібратися в складній системі сучасних обліково-економічних поняіь.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Основы туризма
Культура слова: Мовностилістичні поради
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки