29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Організація ресторанного господарства

Останні виставки
Останні новини
Організація ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 07:46

Організація ресторанного господарстваАрхіпов В. В.

Організація ресторанного господарства. Навч. посіб. 3-тє вид. - К.: Центр учбової літератури, 2016. - 280 с

ISBN 978-617-673-416-1

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці.

Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.

Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Микроменеджмент
Правове регулювання туризму в Україні
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки