23 | 07 | 2019
Головна Нові надходження книг Організація ресторанного господарства
Останні виставки
Останні новини
Організація ресторанного господарства PDF Друк e-mail
Середа, 27 квітня 2016, 07:46

Організація ресторанного господарстваАрхіпов В. В.

Організація ресторанного господарства. Навч. посіб. 3-тє вид. - К.: Центр учбової літератури, 2016. - 280 с

ISBN 978-617-673-416-1

Даний навчальний посібник охоплює широке коло питань, пов'язаних з основними напрямами розвитку ресторанного господарства. Тут висвітлені основні питання організації виробництва в ресторанному бізнесі. Спеціальні розділи присвячені практичним питанням організації постачання, складського господарства; детально описується організація роботи цехів, роздаткових ліній, у доступній формі висвітлене питання раціональної організації праці.

Матеріал, поданий з урахуванням вимог сучасного ресторанного бізнесу, дозволяє успішно засвоїти курс організації ресторанного господарства.

Для студентів вищих навчальних закладів, коледжів, керівників і працівників ресторанного господарства.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Аудиотренинг Брайан Трейси «21 способ стать выдающимся менеджером»
Основи хімічної екології
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки