29 | 03 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність

Останні виставки
Останні новини
Фінанси, гроші та кредит PDF Друк e-mail

Фінанси, гроші та кредитК.Д. Гурова, О.Л. Шелест, І.В. Колупаєва. Фінанси, гроші та кредит: Навч. пос. - X.: Світ Книг, 2016. - 672 с.

ISBN 978-966-2678-29-1

Навчальний посібник містить теоретичні положення про фінанси, гроші та кредит, теми семінарських занять та основні питання, які необхідно розглянути при підготовці до практичних та семінарських занять; иаведено комплекс завдань, що розвивають аналітичні здібності студента, вміння приймати конкретні рішення з питань оптимальної організації фінансових відносин, грошового обігу та кредитування. З метою поглибленого вивчення окремих питань дисципліни наведені матеріали для самостійної роботи студентів.

Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей, які навчаються за напрямом підготовки 6.030601 «Менеджмент» галузі знань 0306 «Менеджмент і адміністрування» усіх форм навчання; для фахівців, що вже мають досвід роботи і які прагнуть підвищити ефективність своєї діяльності для аспірантів і науковців, що спеціалізуються в різних областях управління й вирішенні наукової проблеми фінансової системи, грошового обігу та кредитування.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Advanced Economic Issues (Актуальні питання економіки)
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки