20 | 04 | 2024
Науковцям
ВДС бібліотеки
Послуги бібліотеки
Інституційний репозитарій

URAN

Академічна доброчесність
Головна Нові надходження до електронної бібліотеки Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Останні виставки
Останні новини
Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані PDF Друк e-mail
Вівторок, 26 квітня 2016, 09:41

Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані

Архіпов В.В.

Ресторанна справа: Асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані. 3-тє вид. [текст] навч. посіб. / В.В. Архіпов, - К. : «Центр учбової літератури». 2016. - 382с.

ISBN 978-617-673-414-7

У навчальному посібнику подані характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги до якості й безпеки сировини й готової продукції, особливості приготування ресторанної продукції, товарознавча характеристика продуктів харчування, питання керування якістю.

Основна увага зосереджена на сучасних технологічних процесах готування блюд, напоїв, кулінарних і кондитерських виробів на підприємствах харчування готельних і ресторанних комплексів. Автори також наводять асортимент страв закордонної кухні, шо допоможе в підготовці фахівців менеджерів готельно-ресторанного сервісу поглиблено вивчити питання асортиментів і приготування страв не тільки для вітчизняного споживача, але й для іноземних гостей.

Для студентів, що навчаються за спеціальністю «Менеджер готельно-ресторанного бізнесу». а також керівників і фахвців, що працюють у ресторанах, кафе, готельних комплексах, учнів профільних коледжів та училищ.

 
Google перекладач
Ukrainian Armenian Azerbaijani Belarusian Chinese (Simplified) English French Georgian German Italian Latvian Lithuanian Polish Russian Spanish Turkish
Электронный учебник «ЧРЕЗВЫЧАЙНЫЕ СИТУАЦИИ: ЗАЩИТА НАСЕЛЕНИЯ И ТЕРРИТОРИЙ»
Ментальные ловушки: Глупости, которые делают разумные люди, чтобы испортить себе жизнь
Банер
Оцініть якість обслуговування і компетентність співробітників бібліотеки